Цветомир Цолов - водещ и диджей за сватби и събития

Тези, които ме познават макар и бегло, знаят че аз съм винаги усмихнат и позитивен. Тези, които ме познават малко по-добре, знаят, че съм енергичен, креативен и перфекционист. Но абсолютно всички знаят, че обожавам работата си и всичко свързано с нея!

Доста време ми отне да разбера, че да бъда водещ и диджей е призванието ми, макар че сигналите за това са си били налице общо взето винаги. Любовта ми към музиката датира още от детските ми години. Като момче израснало през 90-те, прекарвах дни, понякога и цели нощи в това да стоя пред радио-касетофона и да селектирам песни, които записвах на касетки. Същото важеше и за комбинацията кабелна телевизия – видео. Повечето ми спестени по някакъв начин пари, отиваха за празни видео касети, които превръщах в прилежна хит селекция месец за месец. Така колекцията ми малко по малко стана доста внушителна. Е…годините се промениха и преминахме към дискове, MP3-ки, флашки и т.н., но страстта ми към музиката и хобито ми за подбор продължиха. A сега вече, разбира се, пренесени и на професионално ниво.

Паралелно с това още от ученическите ми години много често ме избираха да бъда водещ на различни конкурси, тържества и други. Всъщност в повечето случаи сам изразявах желание, защото бях от малкото хора (да не кажа единственият), които не се панираха или ужасяваха само при мисълта, че трябва да говорят пред голяма аудитория. Напротив, на мен ми харесаше и винаги добавях нещо от себе си, извън доста често скучните сценарии.

Така обаче не се и замислих, че именно това трябва да бъде моята професия. Разбрах го едва през 2016-та година, когато започнах да работя в “Party DJ’s”, уж само да помагам. Още обаче на първата сватба, на която присъствах, разбрах, че искам да бъда професионален дисководещ. Самата магия на събитието, усмивките по лицата на всички и мисълта, че с работата си мога да правя хората щастливи, ме грабнаха на мига. Като човек, който винаги се стреми да е сред най-добрите в това, което прави, исках бързо да се запозная с детайлите на професията, за да мога почти веднага да започна да предлагам безкомпромисно качество. През 2017-та година беше и първият ми сватбен сезон. Никога няма да забравя първата си самостоятелна сватба, която проведох. След края й се чувствах великолепно! Бързо разбрах колко важно е към всяка двойка да се подхожда индивидуално, но в същото време и еднакво, а именно с усмивка и приятелско отношение, което за мен не беше никак трудно постижимо, просто защото така или иначе съм си такъв човек. :) За да достигна сегашното си ниво, разбира се трябваше да натрупам опит, но и самият аз положих доста усилия. Постоянният ми стремеж да се усъвършенствам, ми помогна в изграждането на свой собствен стил, пасващ прекрасно на по-голяма част от двойките, мечтаещи за незабравима, модерна сватба. Със сигурност за да стана това, което съм в момента, много ми помогнаха и вече бившите ми колеги от „Party DJ’s“, на които винаги ще съм благодарен! През 2022-ра година взех решение да се отделя от фирмата. Към днешна дата имам свой екип, много ентусиазъм, желание и се стремя само към едно: чрез работата си, да бъда отговорен за сбъдването на много мечти!