Отзиви от младоженци

Благодарим ти за старанието, за всеотдайността и затова, че се опита да ни опознаеш макар и да не сме се виждали много пъти лично. Все още гледам видеа и се просълзявам на думите, казани от теб. Ти се потопи в това, което ти разказахме и наистина създаде нещо чудно!Благодарим ти за професионализма и прекрасното отношение!Адмирации за старанието ти всичко да бъде изпипано и направено по най-добрия начин!

Поли Чепишева

Страхотен! Истински човек и професионалист – нямаше как да сме по-доволни от избора, който направихме за сватбения си ден! Препоръчвам на всеки, който иска да има забавен, перфектно организиран и незабравим сватбен ден!
Благодарим за всичко!

Диана Карабожикова

Изключителен професионалист! Съобрази се с всеки един наш каприз, направи деня ни още по – специален и вълшебен!
Абе общо взето… „Най – добрият водещ, дишал някога въздух в България!“ 😊
Уникален!

Надежда Кузманова

Нямам думи да опиша емоциите, които изживяхме, благодарение на теб! Изключително сме ти благодарни за проявения професионализъм. Страшно много се забавлявахме! Благодарим ти от все сърце!

Силвия Недялкова

Цецо,благодарим ти за невероятният професионализъм,за широката усмивка и позитивизъм! Още след първата ни среща бяхме сигурни,че ще те чувстваме не само като водещ,а и като гост!Благодарим,че се разбирахме с една дума,че усети какви сме само след няколко кратки срещи за да можем да те чувстваме като приятел на този толкова специален ден!

Мариета Кехайова

Каквото и да напиша ще е малко, за да изкажа огромното щастие и възможност да се доверя на този млад, лъчезарен и отдаден на работата си с цялото сърце човек! Цецо, благодарим ти от все сърце че беше част от този така важен и дълго чакан за нас ден и че съумя да го направиш още по-специален и запомнящ се. Само напред и нагоре, ПРИЯТЕЛЮ!

Десислава Пенчева

Изключителен професионалист, със страхотно чувство за хумор, който направи вечерта ни уникална. Още от първата среща ни вдъхна огромно спокойствие от гледна точка на организацията. Предостави ни страхотни предложения за забавления по време на сватбата и се съобрази с всички наши желания и промени, дори в последния момент, по време на самата сватба, при това с усмивка, спокойствие, разбиране и перфектна точност. Благодарим ти!

Елена Христова

Когато един човек гори в работата си, няма думи които да го опишат! Благодарим ти за купона и заразяващият дух!

Йордан Димитров

Изключителен професионалист и човек, а вече смело мога да кажа и наш приятел! Благодарим ти за отношението, за усмивките, за разбирането!

Христина Стоянова

Невероятен водещ! Изключителен професионалист с лично отношение спрямо младоженците. Огромно благодаря за настроението и емоцията.

Ивелина Деспова

У Н И К А Л Е Н водещ!
У Н И К А Л Е Н DJ! Никога не съм танцувала толкова много и не подозирах, че това ще е на собствената ми сватба. Нямам думи да изразя признанието си към Цецо и екипа, които направиха така, че да съм спокойна цяла вечер и да се забавлявам на макс.

Габриела Илиева

Благодарим, че направи празника ни незабравим! Ти и целия екип изпълнихте всичко, което пожелахме. Не си представям сватбения ни ден по – хубав! Пожелавам на всеки да има възможността да работи с хора като вас – земни, професионалисти, можещи и знаещи всичко в областта на парти културата!

Даяна Янкова – Василева