Отзиви от младоженци

Цецо е невероятен професионалист, но също така и невероятен човек! Толкова добре улови същината на нашата история, начина по който искахме церемонията да се почувства, както и самото парти след това! Толкова креативен и излъчващ спокойствие – именно това, от което имат нужда двама младоженци. Гостите ни все още ни споделят колко са били очаровани от церемонията и колко много са танцували и да се забавлявали.

Станислава Георгиева

Цецо няма грешка! Топ, топ, топ! Абсолютно всички гости на нашата сватба, българи и чужденци бяха очаровани от Цецо и неговият професионализъм! Знаехме от самото начало, че сме направили правилният избор! И благодарим, че се съгласи да бъде част от нашият голям ден!

Стефани Консулова

Благодарим ти за старанието, за всеотдайността и затова, че се опита да ни опознаеш макар и да не сме се виждали много пъти лично. Все още гледам видеа и се просълзявам на думите, казани от теб. Ти се потопи в това, което ти разказахме и наистина създаде нещо чудно!Благодарим ти за професионализма и прекрасното отношение!Адмирации за старанието ти всичко да бъде изпипано и направено по най-добрия начин!

Поли Чепишева

Цецо е не само прекрасен водещ и DJ, но и невероятен човек. Изключителен професионалист, който ни помогна с целия сватбен процес, а всичко, което искахме да се случи на сватбата, той го направи. Изготви програмата за деня като ни даваше съвети от негов опит, съобрази се с всичко, което ние искахме като традиции и направи вечерта запомняща се за всички ни.
Благодарим ти от все сърце за този незабравим ден и за всичко, което направи за нас!

Мерилин Христова

Страхотен! Истински човек и професионалист – нямаше как да сме по-доволни от избора, който направихме за сватбения си ден! Препоръчвам на всеки, който иска да има забавен, перфектно организиран и незабравим сватбен ден!
Благодарим за всичко!

Диана Карабожикова

Изключителен професионалист! Съобрази се с всеки един наш каприз, направи деня ни още по – специален и вълшебен!
Абе общо взето… „Най – добрият водещ, дишал някога въздух в България!“ 😊
Уникален!

Надежда Кузманова

Нямам думи да опиша емоциите, които изживяхме, благодарение на теб! Изключително сме ти благодарни за проявения професионализъм. Страшно много се забавлявахме! Благодарим ти от все сърце!

Силвия Недялкова

Цецо,благодарим ти за невероятният професионализъм,за широката усмивка и позитивизъм! Още след първата ни среща бяхме сигурни,че ще те чувстваме не само като водещ,а и като гост!Благодарим,че се разбирахме с една дума,че усети какви сме само след няколко кратки срещи за да можем да те чувстваме като приятел на този толкова специален ден!

Мариета Кехайова

Каквото и да напиша ще е малко, за да изкажа огромното щастие и възможност да се доверя на този млад, лъчезарен и отдаден на работата си с цялото сърце човек! Цецо, благодарим ти от все сърце че беше част от този така важен и дълго чакан за нас ден и че съумя да го направиш още по-специален и запомнящ се. Само напред и нагоре, ПРИЯТЕЛЮ!

Десислава Пенчева

Изключителен професионалист, със страхотно чувство за хумор, който направи вечерта ни уникална. Още от първата среща ни вдъхна огромно спокойствие от гледна точка на организацията. Предостави ни страхотни предложения за забавления по време на сватбата и се съобрази с всички наши желания и промени, дори в последния момент, по време на самата сватба, при това с усмивка, спокойствие, разбиране и перфектна точност. Благодарим ти!

Елена Христова

Когато един човек гори в работата си, няма думи които да го опишат! Благодарим ти за купона и заразяващият дух!

Йордан Димитров

Изключителен професионалист и човек, а вече смело мога да кажа и наш приятел! Благодарим ти за отношението, за усмивките, за разбирането!

Христина Стоянова

Прекрасен човек и невероятен професионалист, който с лично отношение и подход към нас успя да направи нашето сватбено тържество незабравимо! Още от първата среща ни вдъхна спокойствие за цялата организация на събитието относно провеждането на изнесения ритуал и сватбеното тържество! Чувстваме се щастливци, че те познаваме, приятелю! Бъди здрав и дерзай!

Десислава Мачорска

У Н И К А Л Е Н водещ!
У Н И К А Л Е Н DJ! Никога не съм танцувала толкова много и не подозирах, че това ще е на собствената ми сватба. Нямам думи да изразя признанието си към Цецо и екипа, които направиха така, че да съм спокойна цяла вечер и да се забавлявам на макс.

Габриела Илиева

Благодарим, че направи празника ни незабравим! Ти и целия екип изпълнихте всичко, което пожелахме. Не си представям сватбения ни ден по – хубав! Пожелавам на всеки да има възможността да работи с хора като вас – земни, професионалисти, можещи и знаещи всичко в областта на парти културата!

Даяна Янкова – Василева